Фірташ свій перший мільйон заробив у ресторані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фірташ свій перший мільйон заробив у ресторані

1859
Власник Group DF Дмитро Фірташ заробив свої перші гроші на "посередницьких" операціях. Про це мільярдер розповів французькому виданню "Міжнародна політика" ("Politique Internationale").
"Всі ті, хто приїхав до Москви займатися бізнесом (на початку 90-х. - ред), тоді жили в готелі "Росія". Росіяни, звичайно, але ще і туркмени, узбеки, казахи, українці, азербайджанці... Я там теж влаштувався. Це тоді я побачив, що можна без грошей заробити гроші. У ресторані грали радянські пісні того часу, знайомилися. Я посидів з однією компанією, посидів з іншою. Зістикував двох людей і заробив свої перші 10 000 доларів, не вклавши ні копійки. Я думав, що мені це сниться. І я зрозумів, що можу заробляти... За рік я заробив під мільйон доларів", - розповів Фірташ.
У той же час бізнесмен відмовився оцінити свої нинішні статки.
"Скільки коштує моя група? Ми це зможемо зрозуміти, коли вийдемо на біржу. Зараз ми повинні консолідувати активи, інвестувати, займатися модернізацією, впровадженням нових технологій, підготовкою фахівців... Ми повинні сьогодні багато працювати, щоб, коли наші бізнеси вийдуть на ринок, їх оцінили максимально. Тому що вихід на ринок "Групи ДФ" буде також і оцінкою України", - розповів Фірташ.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас