Прем'єр: Малий бізнес не згортається, а розгортається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр: Малий бізнес не згортається, а розгортається

1683
Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час прес-конференції, присвяченої підсумкам року роботи уряду, прокоментував інформацію деяких ЗМІ про масове згортання малого бізнесу в Україні.
"Мене не може не турбувати такий факт, що нібито людина займалася бізнесом і ось вирішила його закрити і піти на біржу праці. Чуття підказує, що це не так. Але крім чуття, а є й офіційна інформація. Виявляється, за останній час в органах статистики зареєстровано понад 150 тисяч нових підприємців, які розпочали свою діяльність. Виникає питання: згортаємо чи навпаки розгортаємо? У нас зростає роздрібний товарооборот. Якби ми згортали, то він би падав", - зазначив Прем'єр.
Як повідомляє кореспондент FINANCE.UA, Азаров також констатував, що, безумовно, деякі проблеми в податковому законодавстві є, і в них потрібно розбиратися.
"Тому робоча група, яка працює зараз разом з підприємцями, спокійно, не поспішаючи, готує зміни до Податкового кодексу, які будуть прийняті за взаємною згодою сторін", - запевнив прем'єр-міністр України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас