Японці придумали тістечка для схуднення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японці придумали тістечка для схуднення

354
У Японії винайшли тістечка і шоколад, які допомагають знизити вагу. Ключовий компонент цих солодощів - екстракт з перцю чилі.
Компанія Ajinomoto з Токіо, яка і придумала використовувати перець в дієтичних цілях, повідомляє, що екстракт прискорює обмін речовин, і таким чином організм спалює більше жиру. Витяжку з чилі можна додавати в продукти харчування, в тому числі і в десерти, повідомляє Daily Mail.
Наукова назва нової речовини - дігідрокапсіат (DHC). Це один з капсіноідов, виявлених у складі перцю чилі. Сам по собі дігідрокапсіат не має смаку і запаху.
DHC вже продається як харчова добавка у Сполучених Штатах і Японії.
Британські експерти вже визнали речовину безпечною.
Тепер фірма планує використовувати DHC як добавку до продуктів харчування. Виробляти DHC планується хімічним шляхом. Виділяти його з перцю безперспективно, оскільки овочі не вирощуються в таких великих обсягах. Про це повідомляє TheMedGuru.com.
Прес-секретар компанії Ajinomoto Наоко Обара підкреслює, що DHC - це не "чарівна паличка" в боротьбі з повнотою, але може використовуватися поряд з іншими способами зниження ваги.
"У більшості методів схуднення на чільне місце поставлено кількість споживаних калорій. Капсіноіди в цьому плані унікальні, вони працюють з іншою частиною рівняння - спалюванням калорій. Прискорення метаболізму, щоб спалити більше калорій, - це, можливо, не менш важливо, ніж дієта і фізичні вправи. Але цей метод потрібно розглядати лише як один з компонентів загальної програми управління вагою", - додала вона.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас