У Партії регіонів хочуть підняти пенсійний вік вже через тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Партії регіонів хочуть підняти пенсійний вік вже через тиждень

Казна та Політика
1362
Парламент прийме всі необхідні законопроекти для проведення пенсійної реформи і підвищення пенсійного віку вже через тиждень. Таку думку під час "круглого столу" на тему "Пенсійна реформа в Україні" висловив народний депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков.
"Я думаю, що до кінця поточного місяця ми зможемо в парламенті прийняти всі необхідні документи для забезпечення пенсійної реформи, як і обіцяв уряд. Можливо, це буде на тому пленарному тижні, який у нас залишилася в березні (з 15 по 18 березня, - ред.). Між першим і другим читаннями проходить два тижні, тоді в квітні буде друге читання", - повідомив Плотніков.
За словами депутата, найімовірніше, пенсійна реформа буде передбачати підвищення пенсійного віку. "З МВФ також вдалося погодити цей момент, і пенсійний вік буде підвищуватися поетапно і поступово", - підкреслив Плотніков.
"Сьогодні, очевидно, що іншого виходу, крім як реформувати всю цю систему, просто немає. Головне завдання - це максимально знизити той дефіцит Пенсійного фонду, який збільшувався всі попередні роки", - зазначив він.
Нагадаємо, що проведення пенсійної реформи вимагає основний кредитор української влади - Міжнародний валютний фонд.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас