"Укртелеком" зростає в очікуванні підвищення тарифів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" зростає в очікуванні підвищення тарифів

Фондовий ринок
1061
В п'ятницю на українському фондовому ринку спостерігався відносний спокій напередодні вихідних і свят, хоча обсяг торгів був зафіксований на середньому рівні, відзначають аналітики компанії Foyil Securities.
За їхніми словам, ціни на українські акції показали лише невелике зниження, тоді як основна увага інвесторів була сконцентрована на акціях компанії "Укртелеком", які подорожчали на 3,8% на новинах про очікуване підвищення тарифів на міський і сільський телефонний зв'язок в 2011 році на 35% і 56% відповідно.
Найгірші результати показав металургійний сектор через заворушення на Близькому Сході, що негативно впливає на українських експортерів. Так, папери Єнакіївського метзаводу подешевшали на 2,3%, "Азовсталі" - на 2,0%, Алчевського меткомбінату - на 1,7%.
Схожа ситуація, відзначають експерти, спостерігалася і в коксохімічному секторі. Лідерами торгів за обсягом знову виявилися так звані "захисні" акції, зокрема "Мотор Сич" і "Укрнафта". У енергогенеруючому і банківському секторах спостерігалася нейтральна динаміка.
"Сьогодні ми чекаємо на позитивну реакцію українського ринку на динаміку світових майданчиків на початку тижня, при цьому після свят активність торговців має бути високою", - йдеться в аналітичному огляді компанії Foyil Securities.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас