Прем'єр: Кількість сімей, які звернуться за субсидіями, збільшиться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр: Кількість сімей, які звернуться за субсидіями, збільшиться

Енергетика
298
Найближчим можна очікувати, що кількість сімей, які звернуться за субсидіями у зв'язку з зростанням цін на послуги ЖКГ, збільшиться. Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров на засіданні уряду, повідомила прес-служба КМУ.
Він звернувся до Міністерства соціальної політики та праці з вимогою забезпечити ефективну спрощену систему надання субсидій, яка буде працювати в автоматичному режимі.
"Підвищення плати за житлово-комунальні послуги - безумовно, хворобливе випробування для більшості наших громадян. Тому уряд зробить все, щоб захистити найбільш вразливі сім'ї", - пообіцяв Азаров.
Разом з тим Прем'єр-міністр зазначив, що заяви про те, що пенсії не вистачить для сплати за квартиру, абсолютно безпідставні.
"Жоден пенсіонер не повинен платити за житлово-комунальні послуги більше 10% сукупного доходу, жодна сім'я, члени якої працюють, - більше 15%. Зате заможні стануть платити без необґрунтованих пільг, і не будуть перекладати свій вантаж на інших платників податків", - зазначив глава Уряду.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас