Голова ММВБ заявив про скорочення до 20% персоналу в результаті об'єднання з РТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова ММВБ заявив про скорочення до 20% персоналу в результаті об'єднання з РТС

Фондовий ринок
178
Глава Московської міжбанківської валютної біржі (ММВБ) Рубен Аганбегян звернувся до співробітників своєї компанії і розповів, що її об'єднання з Російською торговою системою (РТС) торкнеться кадрового складу обох майданчиків. Скорочення до 20% персоналу можна очікувати після завершення злиття бірж у листопаді 2011 р., передає РБК daily.
Минулого тижня глава ММВБ Р.Аганбегян звернувся до своїх співробітників. Р.Аганбегян розповів, що уникнути звільнень на ММВБ у світлі злиття з РТС не вдасться. Зараз на ММВБ працюють 1250 співробітників, а на РТС - близько 650. У той же час, за словами джерела на ММВБ, кадрові зміни торкнуться як самої біржі, так і регіональних біржових центрів, що входять до групи ММВБ. Скорочення передбачаються на обох майданчиках, а можливе скорочення може торкнутися 15-20% персоналу.
Так, ще до подій з об'єднанням РТС і ММВБ у відділі кадрів останньої лежало достатнє число анкет на звільнення. Причина цього полягала в тому, що з приходом нового керівництва на ММВБ деякі співробітники минулої команди біржі зібралися покинути майданчик. У той же час після приходу Р.Аганбегяна на біржу прийшли або прийняли рішення повернутися близько десяти осіб і мова не йшла про звільнення 15-20% співробітників торговельних майданчиків.
Голова правління РТС Роман Горюнов зазначив, що планів щодо скорочення персоналу біржа на поточний момент не має. У той же час він додав, що питання про оптимізацію чисельності персоналу може птстати в рамках об'єднаної структури.
Що ж стосується термінів завершення угоди між ММВБ і РТС, то, за словами Аганбегяна, орієнтовно підписання договору відбудеться у квітні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас