Кужель: Україна не доживе до нової перемоги Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кужель: Україна не доживе до нової перемоги Януковича

Казна та Політика
2020
Заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель вважає, що в лідера партії і віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка є шанси стати наступним президентом України.
"У Тігіпка є серйозні шанси стати президентом України - на наступних виборах", - сказала вона в інтерв'ю Українській правді.
"Мені здається, Україна не доживе до нової перемоги Януковича. Вибори можуть бути і не в 2015 році, якщо він зараз не змінить ситуацію", - сказала вона, відповідаючи на питання про перспективи нинішнього президента.
"У мене була надія, що Янукович, щоб змінити своє минуле, створить своє майбутнє. Я з ним працювала, він дуже жорсткий. Якщо він сказав, там всі бояться. Тому я не можу зрозуміти, що зараз відбувається в Україні", - додала Кужель.
"Янукович же дійсно хоче реформ! І Тігіпко мені говорив: "Саша, якщо я тільки відчую, що це гра, що не будуть проводити реформи, а тільки заговорять - я піду. Але до останнього моменту, як він буде підтримувати реформи - я буду робити. Щоб було хоча б на чому колію прокладати", - переказала вона.
"А говорити: "Зачекайте п'ять років, я прийду до влади..." - то вже нічого не залишиться, ні каналізації, ні пенсіонерів", - додала Кужель.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас