Перше покоління iPad подешевшало на 100 доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перше покоління iPad подешевшало на 100 доларів

Казна та Політика
263
Корпорація Apple знизила на 100 доларів ціну на всі модифікації iPad першого покоління.
Знижка зачіпає всю лінійку без винятку - від самого простого iPad з 16 гігабайтами пам'яті і Wi-Fi, який тепер можна купити за 399 доларів, до найдорожчої модифікації з 64 гігабайтами пам'яті, Wi-Fi і модулем 3G, яка подешевшала до 729 доларів.
Ще більші знижки торкнулися старих (refurbished) iPad, які після повернення були оснащені новою батареєю і задньою кришкою.
Зниження цін на продукти попереднього покоління з виходом нової лінійки є стандартним маркетинговим ходом для Apple, що чинить так при випуску оновлених смартфонів iPhone або iPod плеєрів.
iPad 2 був представлений ввечері 2 березня виконавчим директором Apple Стівом Джобсом. Нова версія має товщину 8,8 міліметра і обчислювальні потужності вдвічі вищі, ніж у першого покоління iPad. iPad 2 оснащений двоядерним процесором A5 і двома відеокамерами. Продажі iPad другого покоління почнуться в США 11 березня. Вартість нового планшета в порівнянні зі старою версією практично не змінилася - придбати iPad можна буде за ціною від 500 доларів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас