Компанія Ахметова купила Київський ЦУМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ахметова купила Київський ЦУМ

838
Концепція оновлення універмагу буде представлена протягом декількох місяців. Група ЕСТА завершила процес концентрації активів ТОВ "ТД" Київський ЦУМ "і ТОВ "М-Сервіс" у ТОВ "Столичний ЦУМ" - компанії, створеної для управління і розвитку даного проекту.
Зараз триває розробка концепції реконструкції ЦУМу.
"Ми почали активну роботу з розробки концепції ще до завершення угоди. Для цього ми залучили фахівців з багаторічним досвідом управління подібними проектами. Ми впевнені, що виберемо найбільш оптимальне рішення, яке дозволить повернути ЦУМу статус найкращого торговельного об'єкта Києва та Україні", - зазначив інвестиційний директор компанії ЕСТА Холдинг, керуючої компанії Групи ЕСТА Максим Громадцов.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що холдингова компанія "СКМ" планує викупити 100% акцій Київського ЦУМу.
Антимонопольний комітет України у грудні минулого року дозволив компанії "Столичний ЦУМ", що входить до групи "Еcта", концентрацію цілісного майнового комплексу Київського ЦУМу.
СКМ володіє і управляє активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері ритейлу і нерухомості. До групи СКМ входять компанії "Метінвест Холдинг", ДТЕК, телекомунікаційна група Vega, "Сегодня Мультимедиа", ТРК "Україна", "ЕСТА Холдинг", "Український Ритейл" та інші. 100% акцій ЗАТ "СКМ" належать Ринату Ахметову.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас