МВС дали гроші на обладнання для біометричних закордонних паспортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС дали гроші на обладнання для біометричних закордонних паспортів

234
Кабінет міністрів України перерозподілив бюджетні призначення в 2011 році, виділивши Міністерству внутрішніх справ 120 мільйонів гривень на закупівлю обладнання для реалізації першого етапу робіт по введенню закордонних паспортів з біометричними даними власника.
Це закріплено розпорядженням уряду № 154-р від 15 лютого 2011 року.
Згідно з документом, бюджетні призначення, передбачені Міністерству фінансів у загальному фонді державного бюджету за програмою "Державні капітальні витрати, які розподіляються Кабінетом Міністрів України" в сумі 584,452 мільйона гривень, Кабмін передав різним міністерствам.
Всього МВС було передано 172,663 мільйона гривень, з яких 120 мільйонів гривень - на закупівлю обладнання для паспортів з біометричними даними та 52,663 мільйона гривень - на будівництво лікувально-профілактичних закладів МВС у Закарпатській, Запорізькій та Київській областях.
Крім того, уряд виділив Міністерству юстиції 10 мільйонів гривень для капітального ремонту приміщень органів юстиції, Міністерству освіти і науки, молоді та спорту - 10 мільйонів гривень для обладнання спортивних майданчиків у місцях масового відпочинку населення та 5 мільйонів гривень - для капітального ремонту будівель і споруд баз олімпійської підготовки державної форми власності.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас