S& P помістила рейтинги "Банку ВТБ" і його дочірніх компаній у список CreditWatch з негативним прогнозом внаслідок придбання "Банку Москви" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S& P помістила рейтинги "Банку ВТБ" і його дочірніх компаній у список CreditWatch з негативним прогнозом внаслідок придбання "Банку Москви"

Казна та Політика
403
Служба кредитних рейтингів Standard&Poor's помістила довгострокові кредитні рейтинги контрагента "BBB" ВАТ "Банк ВТБ" і його дочірньої компанії ВАТ "ВТБ-Лізинг" (ВТБЛ), а також дочірньої компанії останнього ТОВ "ВТБ-Лізинг Фінанс" (ВТБЛФ) до списку CreditWatch ("рейтинги на перегляді") з негативним прогнозом. Про це повідомляє прес-служба агентства.
Одночасно рейтинги за національною шкалою "ruAAA" "Банку ВТБ" і ВТБЛ були поміщені в список CreditWatch з негативним прогнозом.
"Внесення рейтингів в список CreditWatch відображає ймовірність значного негативного впливу придбання "Банку Москви" (немає рейтингу S&P) за рахунок грошових коштів на показники капіталізації ВТБ, скоригованого з урахуванням ризиків, а також невизначеність щодо якості активів "Банку Москви" та інші ризики виконання і об'єднання, пов'язані з цим придбанням", - говориться в повідомленні агентства.
Нагадаємо, 22 лютого 2011 пакет акцій ВАТ "Банк Москви", що раніше належав столичному уряду, перейшов у власність ВАТ "Банк ВТБ".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас