Ярошенко: Кабмін поки не планує рекапіталізувати "Надра" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярошенко: Кабмін поки не планує рекапіталізувати "Надра"

Казна та Політика
665
Уряд поки не планує рекапіталізувати банк "Надра". Про це журналістам заявив міністр фінансів Федір Ярошенко.
"Його ніхто і ніщо не рекапіталізує", - сказав Ярошенко. За його словами, рішення про заклад 3,5 мільярда доларів (гривень) в банк "Надра" не відповідає дійсності. "Це все роздуми і легенди, які існують сьогодні в Україні", - зазначив Ярошенко. За його словами, немає таких рішень про рекапітазаціі банку "Надра".
Нагадаємо, 21 лютого Тимошенко заявила про рішення Кабміну виділити за рахунок Ощадбанку 3,5 мільярда гривень для потреб одного з приватних банків. Екс-прем'єр підкреслила, що має намір у судовому порядку домагатися скасування такого урядового рішення.
22 лютого Мінфін в офіційному повідомленні спростував слова Тимошенко: "Будь-які заяви Юлії Тимошенко щодо ухвалення рішень урядом про виділення 3,5 мільярда гривень банку "Надра" є безпідставними і не відповідними дійсності".
У середині лютого тимчасовий адміністратор банку "Надра" оголосив про своє рішення збільшити статутний капітал, випустивши додатково акції на 3,5 мільярда гривень. Таким чином, статутний капітал банку складе 3,890 мільярда гривень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас