Прем'єр доручив ДПА роз'яснити платникам податків їхні нові права — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр доручив ДПА роз'яснити платникам податків їхні нові права

Казна та Політика
1074
Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Державній податковій службі протягом місяця провести ретельне роз'яснення платникам податків їхніх нових прав відповідно до норм Податкового кодексу, який набрав чинності з 1 березня. Про це він заявив під час засідання Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба відомства.
"Протягом місяця Державна податкова служба повинна ретельно роз'яснити платникам податків їхні нові права, розкрити нові можливості, "правила гри", і як правильно їх використовувати", - підкреслив Азаров.
Він привітав платників податків з набранням 1 березня чинності принципової новації Податкового кодексу: податок на додану вартість відшкодовується автоматично для платників, які відповідають критеріям, визначеним законом. Також глава Уряду нагадав, що з 1 квітня починаються податкові канікули для малого бізнесу.
"Для платників податків - це величезна подія, що дає можливість по-новому, більш ефективно і стабільно планувати розвиток свого бізнесу. А для влади - це надзвичайно відповідальний крок", - підкреслив він.
Однак, за словами Азарова, одного лише інформаційного супроводу податкових нововведень, - недостатньо.
"Тому доручаю організувати широку роз'яснювальну роботу щодо податкових норм, які набирають чинності, тим більше що вони стосуються мільйонів підприємців", - підкреслив він.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас