АМКУ обіцяє підсилити конкуренцію на ринку міжнародних авіаперевезень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ обіцяє підсилити конкуренцію на ринку міжнародних авіаперевезень

253
Антимонопольний комітет України офіційно рекомендував Міністерству інфраструктури вжити заходів щодо запобігання порушень конкурентного законодавства на ринку міжнародних авіаперевезень. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба АМКУ.
Мінінфраструктури має врегулювати питання призначення авіапідприємств, пов'язаних відносинами контролю, на експлуатацію міжнародних повітряних ліній. Зокрема, такі підприємства не повинні допускатися в експлуатацію, якщо є можливість обслуговування міжнародної повітряної лінії кількома авіапідприємствами, - йдеться в повідомленні.
"Враховуючи існуючі обмеження щодо кількості авіапідприємств, які можуть бути призначені для експлуатації кожної повітряної лінії, забезпечення рівних умов і чітких правил для учасників цього ринку є першочерговим питанням. Переконані, що нормативне рішення Мінінфраструктури цього питання сприятиме посиленню конкуренції на ринку та запобіганню порушень конкурентного законодавства", - зазначив державний уповноважений АМКУ Сергій Шершун.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас