Антонову дозволили купити половину акцій у СП з росіянами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Антонову дозволили купити половину акцій у СП з росіянами

415
Федеральна антимонопольна служба Росії задовольнила клопотання Державного авіабудівного концерну "Антонов" про придбання 50% частки в статутному капіталі ТОВ "Управляюча компанія "ОАК - Цивільні літаки ". Про це повідомили у ФАС Росії.
"Операція, що є предметом зазначеного клопотання, не призведе до обмеження конкуренції", - сказано в повідомленні.
Нагадаємо, 27 жовтня 2010 р. у Києві було підписано угоду про створення російсько-українського спільного підприємства ТОВ "ОАК - Антонов" між російською "Об'єднаною авіабудівною корпорацією і українським Державним авіабудівним концерном "Антонов". Воно займатиметься питаннями координації діяльності підприємств концерну "Антонов" і ВАТ "Об'єднана авіабудівна корпорація" в напрямках закупівлі комплектуючих, виробництва, маркетингу і продажів, а також післяпродажного обслуговування спільної продукції та створення нових модифікацій літаків "Антонов".
У спільному підприємстві на основі Товариства з обмеженою відповідальністю "Управляюча компанія "ОАК - Цивільні літаки" ВАТ "ОАК" і ДАК "Антонов" будуть володіти по 50% від величини статутного капіталу.
До числа програм, над якими буде працювати СП, належать: подальший розвиток проектів регіональних реактивних літаків нового покоління Ан-148 і Ан-158, пасажирського турбогвинтового Ан-140, військово-транспортного літака короткого зльоту і посадки Ан-70, поновлення виробництва нових варіантів транспортного Ан-124-100 "Руслан".
11 лютого ц.р. голова правління ДАК "Антонов" Дмитро Ківа повідомив, що Спільне підприємство у складі українського Державного авіабудівного концерну "Антонов" і Об'єднаної авіаційної корпорації Росії (ОАК) може почати роботу вже в березні поточного року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас