"Укртелеком" продадуть до 8 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" продадуть до 8 березня

1471
Підписання договору купівлі-продажу ВАТ "Укртелеком" планується провести в п'ятницю, 4 березня. Про це повідомили в прес-службі ФДМ.
Нагадаємо, що раніше голова ФДМ Алекандр Рябченко прогнозував, що підписання договору має достоятися до 25 лютого.
У прес-службі пояснили, що цей прогноз був дещо оптимістичний, і ніщо не заважає фонду підписати договір трохи пізніше цього приблизного терміну.
Нагадаємо, що 18 лютого Фонд державного майна отримав письмову згоду на покупку 92,79% акцій ВАТ "Укртелекому" від "ЕСУ", дочірньої компанії австрійського інвестиційного фонду EPIC.
Джерело уточнило, що до 25 березня, як планується, фонд отримає від покупця перший транш у розмірі 50% від суми угоди - тобто 5287 млн грн., а до 25 квітня ще стільки ж.
Нагадаємо, що 11 лютого ц.р. Фонд держмайна оголосив, що завершив проведення рецензії звіту про оцінку 92,79% акцій ВАТ "Укртелеком", наданого ТОВ "Консалтингова фірма "Острів", і затвердив його.
За результатами цієї оцінки вартість 92,79% акцій ВАТ "Укртелеком" становить 10 млрд. 575,1 млн. грн. Експертна оцінка перевищує стартову ціну акцій ВАТ "Укртелеком" на 75 млн. грн.
Згідно з вимогами законодавства, ФДМУ звернувся до ТОВ "ЕСУ" як єдиного учасника в конкурсі з продажу пакета акцій ВАТ "Укртелеком" з пропозицією придбати цей пакет саме за таку ціну.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас