Суд відновив позов проти Берлусконі з податкового шахрайства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відновив позов проти Берлусконі з податкового шахрайства

128
Прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі звинувачується в податковому шахрайстві.
Крім того, найближчими тижнями йому будуть висунуті звинувачення в корупції, а також у тому, що він платив за секс з неповнолітньою.
Сам Берлусконі не з'явився на слухання суду в Мілані і продовжує заперечувати свою провину. Розгляд позову з податкового шахрайства було припинено минулого року, але його відновили після того, як конституційний суд Італії позбавив Берлусконі недоторканності.
В основі звинувачень - передбачуване завищення вартості прав на трансляцію, пов'язаних з його медійної імперією Mediaset.
Нагадаємо, претензії правоохоронних органів до прем'єра пов'язані з його податковими деклараціями 2003-го і 2004-го років. Вони є частиною розслідування діяльності холдингу Mediaset, розпочатого кілька років тому.
Компанія Mediaset зробила заяву, в якій повідомила, що висунуті проти прем'єра звинувачення дублюють попередні. За даними слідства, Берлусконі та його адвокат Девід Міллз через офшори купували права на трансляцію американських фільмів і телепрограм, а потім продавали їх Mediaset за заниженими цінами.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас