Bank of America, Citigroup і Wells Fargo загрожують штрафи через незаконне позбавлення права користування житлом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America, Citigroup і Wells Fargo загрожують штрафи через незаконне позбавлення права користування житлом

Казна та Політика
302
Bank of America, Citigroup і Wells Fargo - у своїй заяві зауважили, що їм загрожують штрафи через незаконне позбавлення права користування житлом утримувачів іпотечних кредитів. Дану заяву банки направили до Комісії з цінних паперів і бірж США, передає Bloomberg.
Bank of America Corp., заявив, що розслідування може призвести до штрафів і видатків на ведення судових справ в 2011 р. Wells Fargo & Co зазначив, що регуляторами йому будуть виставлені штрафи або введені санкції, наприклад мораторій або повна заборона на позбавлення боржників права викупу закладеного майна. Також можливий позов з боку державного агентства і додаткові штрафи. Представники Citigroup Inc., у свою чергу, готові платити штрафи.
За власною оцінкою кожного банку, втрати Bank of America від позовів та штрафів становитимуть від 145 млн дол. до 1,5 млрд дол. Додатковий збиток для Wells Fargo досягне 1,2 млрд дол. Загальна сума позовів до Citigroup може скласти 4 млрд дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас