34 000 вигідних кредитів і депозитів кожен місяць з Benefit.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

34 000 вигідних кредитів і депозитів кожен місяць з Benefit.ua

345
Унікальний український сервіс BENEFIT.UA кожен місяць підбирає 34 000 кредитів і депозитів від 25 банків.
У жовтні минулого року було відкрито унікальний сервіс вибору і замовлення фінансових продуктів BENEFIT.UA, який дозволяє підібрати кредитну або депозитну програму серед пропозицій українських банків, що спеціалізуються на даних послугах.
За 4 місяці свого існування портал BENEFIT.UA налагодив співробітництво з 25 надійними банками України, які активно працюють з кредитами та депозитами для приватних осіб і організацій, такими як Ощадбанк, УкрСиббанк, Укрексімбанк та ін. Середньомісячна кількість підбирань кредитів і депозитів вже зараз складає34 тисячі, і це ще не межа: кожен місяць спостерігається тенденція до впевненого зростання. Сьогодні сервіс BENEFIT.UA - єдиний український ресурс з такими можливостями для підбору пропозицій.
На порталі є все необхідне, щоб підібрати пропозицію, яка найбільш відповідає інтересам клієнта, і яка стане найбільш вигідною для нього. При пошуку слід вказувати параметри, які ви хотіли б бачити у наданій послузі. Що стосується кредитів, то, як правило, найбільш затребувані три різновиди: автокредит, на нерухомість і споживчий. Розглянемо на прикладі надання кредиту на автомобіль. При підборі ми вказуємо, який автомобіль збираємося купити: новий або б/у, суму кредиту, валюту та строк здійснення виплати. Одним з важливих параметрів є також надання довідки про доходи. До речі, якщо ви не звернете уваги на цей фактор або будь-який інший, а у пропозиції, яка вам сподобається, він буде обов'язковим, система вам про це повідомить. Інтерфейс пошуку також дозволяє вказати безліч додаткових деталей, тим самим виключаючи завідомо невигідні пропозиції. Що стосується автокредитів, також можна підібрати спецпропозицію: багато банків співпрацюють з автосалонами, надаючи ще більш вигідні умови придбання машини. Для кожної конкретної пропозиції розписані детально всі подробиці: від первісного внеску до страхування. Ви можете зберегти параметри у свої запити і стежити за змінами пропозицій, якщо в даний момент не знайшли те, що шукали.
BENEFIT UA є незалежною організацією, тому всі пропозиції ранжуються за ступенем вигоди для клієнта, а не за фінансовим оборотом або розрекламованістю того чи іншого банку. Для приватних осіб сервіс є абсолютно безкоштовним.
Інформація для бази оновлюється щодня і перевіряється вручну, тому пропозиції, представлені на BENEFIT.UA актуальні і достовірні, таким чином, можливість ситуації з розбіжністю умов по кредиту або депозиту зводиться до мінімуму.
BENEFIT.UA - єдиний український сервіс для пошуку вигідних пропозицій по кредитах і депозитах, здатний надати широкий спектр послуг з гарантією захисту конфіденційних даних клієнтів і розміщенням виключно актуальної інформації.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас