Черновецький радить Попову вивчити його досвід у наповненні міськбюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький радить Попову вивчити його досвід у наповненні міськбюджету

Казна та Політика
194
Мер Києва Леонід Черновецький радить голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову вивчити його досвід у наповненні міського бюджету.
Про це він сказав під час сесії.
Він звернувся до депутатів Київради з промовою про те, що неправильно покладати всі погрішності з управління містом на адміністрацію, зазначивши, що сам на собі випробував такі дії, коли його звинуватили в неефективному управлінні містом.
"Це було б несправедливо, тому що адміністрація працює недавно. Я б вважав, що правильніше було б аналізувати роботу, позитивний досвід минулої адміністрації, тому що позитивний досвід був, були не тільки помилки. Можна було б вивчити досвід щодо збільшення доходів бюджету", - сказав Черновецький.
Він додав, що на його думку, одним із способів наповнення міського бюджету може стати передача профтехучилищ Києва на баланс Кабінету Міністрів.
"Наприклад, 200 млн з'їдають тільки профтехучилища. Нам взагалі не властива така діяльність. Чому ми їх годуємо? Я звертався до Кабінету Міністрів, щоб забрали на баланс", - сказав Черновецький.
Він також обурився тим, яке відношення до столиці мають театри, музеї.
Він зазначив, що кошти, які спрямовуються на утримання даних об'єктів, можна було б спрямувати на зарплати вчителям і медикам.
Як повідомляло агентство, у четвер Черновецький відкрив сесію Київради.
Мер Києва вважає, що його присутність на сесіях Київської міської ради є необов'язковою.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас