Каддафі стримає свою обіцянку про виведення з ладу нафтових об'єктів країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Каддафі стримає свою обіцянку про виведення з ладу нафтових об'єктів країни

Енергетика
1878
Керівник лівійської революції Муамар Каддафі сповнений рішучості стримати свою обіцянку і вивести з ладу нафтові об'єкти країни. Диверсії на підприємствах нафтогазового комплексу та трубопроводах доручено здійснити спецпідрозділу "Аль-Муатасім", передає euronews з посиланням на телеканал "Аль-Арабія".
За повідомленнями, що надходять, в районах, які що перебувають під контролем владного режиму, проводяться масові розстріли військових, які відмовляються виконувати накази про придушення повстання. Репресії спонукали ряд арабських і берберських племен, а також туарегів оголосити про припинення підтримки Каддафі і перехід на бік антиурядових сил. Серед них група старійшин з клану казазафа, до якого належить родина лівійського лідера.
Нагадаємо, в Лівії тривають акції протесту проти владного режиму. За даними правозахисної організації Human Rights Watch, останніми днями в зіткненнях мітингувальників і поліції загинули до 600 чоловік. Урядові сили безпеки застосовують суворі заходи до протестувальників.
Лідер Лівії Муамар Каддафі, коментуючи ситуацію в країні заявив: "Я ніколи не покину Лівії, я помру тут як мученик. Якщо демонстранти не припинять заворушення добровільно - Лівія буде зачищена від них будинок за будинком".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас