Азаров: За рік-два Україна увійде до сотні країн з вільною ринковою економікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: За рік-два Україна увійде до сотні країн з вільною ринковою економікою

Казна та Політика
283
Продовжуючи політику дерегуляції підприємницької діяльності, на думку прем'єр-міністра Миколи Азарова, за рік-два Україна повинна підвищити рейтинг і ввійти в першу сотню країн з вільною ринковою економікою. Таку думку він висловив під час засідання Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба відомства.
"Ми цілком обґрунтовано повинні поставити собі за мету піднятися в рейтингу і за рік-два увійти до першої сотні країн з вільною ринковою економікою", - підкреслив Азаров.
Він зазначив, що за підсумками 2009 р. в рейтингу Світового банку за простотою ведення бізнесу Україна займає "малопочесне 147 місце".
За його словами, протягом 2010 року Уряд прийняв низку документів щодо дерегуляції підприємницької діяльності. Також з метою спрощення реєстрації, ліквідації черг та корупції в місцевих органах влади Уряд створив умови для електронної реєстрації суб'єктів господарювання.
"Електронна система "Єдине вікно", як стверджують розробники, повноцінно запрацює вже в поточному році", - повідомив Прем'єр.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас