МЮФ Integrites виграла тендер на представлення інтересів австралійської нафтогазової компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЮФ Integrites виграла тендер на представлення інтересів австралійської нафтогазової компанії

148
22 лютого 2011 р. Київ. Міжнародна юридична фірма Integrites отримала статус євро-азійського радника австралійської нафтогазової компанії, одного зі світових лідерів по розвідці родовищ нафти і газу. МЮФ Integrites виграла тендер на супровід угоди з придбання нафтогазових активів в країнах СНД, загальна вартість якої складає близько 150 млн. доларів США.
У рамках проекту з придбання перспективних площ одного з найбільш нафтоносних регіонів СНД, юристи Integrites консультують з питань переважного права держави на викуп долі в нафтогазових компаніях, а також контрактних переважних прав, здійснюють структурування угоди і Due Diligence активів, а також отримують усі необхідні державні дозволи на здійснення угоди, у тому числі згоду Міністерства нафти і газу Республіки Казахстан.
Юристи Integrites є радниками з питань англійського, казахського і російського права. Над проектом працює група експертів під керівництвом партнера практики ринків капіталу Андрія Ляхова і керуючого партнера казахського офісу Курмангази Талжанова.
Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас