Тимошенко має намір оскаржити в суді передачу 3,5 млрд грн з Ощадбанку в один з приватних банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко має намір оскаржити в суді передачу 3,5 млрд грн з Ощадбанку в один з приватних банків

Казна та Політика
409
Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не виключає оскарження в судовому порядку рішення Кабінету міністрів України про виділення з Ощадбанку (Київ) одному з приватних банків 3,5 млрд грн.
"Ви знаєте, що уряд Азарова (прем'єр-міністр України Микола Азаров) прийняв офіційне рішення, постанову про виділення 3,5 млрд грн з Ощадбанку банку Фірташа (український бізнесмен Дмитро Фірташ). Думаю, це переходить вже всі межі, тому що банку Фірташа з державного Ощадбанку, який змушений кредитувати економіку, повертати вклади людям 3,5 млрд грн, віддавати злочинцю-корупціонеру в його тіньову структуру - це вже навіть для Януковича-Азарова переходить всі межі", - сказала Тимошенко в понеділок журналістам у Києві після допиту в Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури України.
При цьому вона заявила, що з цього приводу окремо проінформує суспільство, "тому що це необхідно зупинити". "Швидше за все, ми будемо звертатися до суду, щоб зупинити цей безпрецедентно хамський корупційний скандал", - підкреслила Тимошенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас