Литвин каже, що з пенсійною реформою спізнилися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин каже, що з пенсійною реформою спізнилися

Казна та Політика
872
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що реформування пенсійної системи в Україні проводиться занадто пізно.
Про це він заявив сьогодні в Ємільчинському районі Житомирської області.
При цьому Литвин закликав політиків припинити дискусії навколо проведення пенсійної реформи.
"Ще одне питання - проблема пенсійної реформи. Вже на цю тему багато сказано. Ви прекрасно розумієте, що якщо тільки говорити, і ніяких рішень не приймати, то після Пенсійного фонду банкрутом буде вся держава", - зазначив він.
Литвин навів статистичні дані, згідно з якими на Житомирщині з 1 млн. 280 тис. населення 450 тисяч - пенсіонери та 250 тисяч - діти. "І залишаються ті, хто не працює, або є приховане безробіття. Що робити владі, як виплачувати пенсії, якщо зарплата в регіоні нижча, ніж середня по державі?", - запитав Литвин.
Він також зауважив, що проблема безробіття дуже актуальна для Житомирщини. "Ми повинні кожної людини запитати - як вона живе і чого потребує, і що має робити держава, а не просто перетворювати всю країну в один великий центр зайнятості. Тому що у нас виходить так - чим більшим є сільськогосподарський район чи область, тим більше стоїть людей на обліку в центрах зайнятості, замість того, щоб спокійно жити і працювати", - зазначив голова ВР.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас