Київська влада позбавляє кінотеатр "Жовтень" зборів від 3D-показів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада позбавляє кінотеатр "Жовтень" зборів від 3D-показів

Казна та Політика
334
Безпрецедентну безвідповідальність щодо муніципального кінотеатру "Жовтень" (Костянтинівська, 26) проявила КМДА, заборонивши кінотеатру істотно поліпшити якість своїх послуг.
Про це повідомив голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець.
"Муніципальний кінотеатр "Жовтень" знайшов можливість за свої власні гроші, тобто без використання бюджетних коштів, модернізувати кінотеатр, обладнавши його системою 3D. Але КМДА не дозволила кінотеатру встановити систему, посилаючись на те, що орендар (колектив кінотеатру) не має права вносити будь-які зміни в орендованому приміщенні", - повідомив Бригінець, якого цитує його прес-служба.
В свою чергу кінотеатр звернувся до комісії з питань культури з проханням допомогти у вирішенні ситуації.
"На жаль, у всіх діях київської влади по відношенню до столичних кінотеатрів простежується одна логіка - заважати роботі колективів і не давати можливість покращувати якість послуг на благо киян. Впевнений, що перешкоди здійснюються з метою знизити ефективність кінотеатрів, зробити їх збитковими, припинити кінопокази, в тому числі й соціальні, щоб у підсумку продати приміщення приватним конкурентам", - резюмував Бригінець.
Він пообіцяв, що комісія найближчим часом розгляне звернення кінотеатру. Ще він вважає, що депутати повинні вимагати від КМДА не заважати роботі кінотеатрів і не перешкоджати поліпшенню якості послуг.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас