Бродський: Янукович намагається поставити суспільству клізму реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський: Янукович намагається поставити суспільству клізму реформ

Казна та Політика
533
Михайло Бродський, як і до виборів, порівнює Віктора Януковича з "Великою клізмою".
"Янукович намагається поставити суспільству велику клізму у вигляді реформ", - заявив урядовий уповноважений з питань дерегуляції господарської діяльності.
Бродський переконаний, що влада не повинна боятися робити реформи. "Дуже хотілося б, щоб можновладці люди - президент, прем'єр, віце-прем'єри - були більш рішучими. Щоб вони розуміли, що не можна почати різати апендицит, і потім зупинитися і забути вирізати" , - заявив він в інтерв'ю "Українській правді".
Як приклад нерішучості влади Бродський навів ветування Податкового кодексу: "Я вважаю, що не можна було зупинятися, потрібно було це робити".
"Ми говоримо про те, що потрібно провести в країні житлову реформу? Відкладаємо! Пенсійна реформа? Скільки ми тупцюємо на місці! Податкова реформа? Панове, ну не можна не платити податки! Тому що якщо хтось з моїх конкурентів не платить податки, я теж змушений не платити, тому що інакше я неконкурентоспроможний", - додав він.
Бродський також наполягає, що з тіні потрібно виводити всю країну: "Потрібно почати те, про що ми говорили: жорстко посадити не тільки стару владу, але і сьогоднішню. Такі прецеденти вже є, але поки не на найвищому рівні".
"Мені здається, що реформи треба проводити рішучіше, жорсткіше. Приблизно в такому стилі, як він (Янукович) зробив адміністративну реформу. Коли о 12 ночі всі укази вивісили на сайті президента. І ніхто не має можливості бігати, домовлятися, лобіювати", - підсумував Бродський.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас