Янукович пообіцяв, що багатих пенсіонерів не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович пообіцяв, що багатих пенсіонерів не буде

Казна та Політика
5040
Максимальна пенсія складе 7,5-8 тисяч гривень. Про це заявив Президент Віктор Янукович сьогодні в Одесі під час розширеного засідання Одеського регіонального комітету з економічних реформ.
Як повідомили Коментарям в прес-службі глави держави, Президент підкреслив, що реалізація пенсійної реформи забезпечить перехід до справедливого нарахування пенсій.
Він зазначив, що минулого року владі вдалося виконати взяті на себе соціальні зобов'язання щодо підвищення рівня зарплат і пенсій, хоча поки це зроблено не на тому рівні, як хотілося б.
"На жаль, поки немає такої можливості, але пенсійна реформа нам дозволить все-таки перейти до системи справедливих пенсій, прибрати ті захмарні пенсії, які сплачувались. Не буде такого, щоб максимальна пенсія в країні 60 тисяч гривень, а мінімальна - 600. Немає жодної країни в світі, щоб була така несправедливість по відношенню до людей. Тому сьогодні ми закладаємо максимальну пенсію в межах 7,5-8 тисяч гривень. Учора почалися дебати у Верховній Раді", - заявив Янукович.
Також він висловив переконання, що рівень мінімальної пенсії повинен бути збільшений.
"І пенсійна реформа повинна бути спрямована на те, щоб у кожного пенсіонера була можливість жити нормально в нашій країні. Підняти пенсії, зарплати, - це той шлях, яким ми також будемо йти", - підкреслив Президент.
Разом з тим Янукович додав, що цього неможливо досягти без зростання економіки.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас