Знижка 50% на послуги хостингу від New Generation Networks у зв'язку з 5-річчям компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знижка 50% на послуги хостингу від New Generation Networks у зв'язку з 5-річчям компанії

245
Компанія New Generation Networks, провідний провайдер швидкого і надійного хостингу для бізнесу, у зв'язку зі своїм 5-річчям на ринку оголошує про безпрецедентну акцію, умовами якої передбачена знижка 50% при замовленні та оплаті послуг хостингу за 12 місяців. Тепер кожен клієнт може заощаджувати, отримуючи при цьому швидкий і надійний хостинг в Україні.
Кожен клієнт може обирати з трьох базових тарифних планів на послуги розміщення сайтів (хостингу): "Персональний", "Бізнес" та "Студія". Тарифний план "Персональний" надає до 2 Гб місця на диску для розміщення одного сайту, дозволяє створювати до 100 електронних поштових скриньок. Тарифний план "Бізнес" надає 5 Гб місця на диску і дозволяє розміщувати до 3 сайтів. А в тарифному плані "Студія" існує тільки одна умова - 15 Гб дискового простору. Всі інші можливості тарифними планами не обмежені. Щомісячна оплата в тарифних планах "Персональний", "Бізнес" та "Студія" з урахуванням акційної знижки складе відповідно 12 грн, 20 грн і 77 грн.
Додатково всім клієнтам, які замовлять розробку і підтримку сайту в компанії New Generation Networks, надається знижка 70% на послуги хостингу та 20% на послуги оренди віртуальних виділених серверів за тарифом "NGN500". У тарифі "NGN500" клієнтам надається 50 Гб дискового простору, 512 Мб оперативної пам'яті і гарантується частота процесора від 750 МГц, а верхній ліміт частоти обмежений тільки поточного завантаження сервера.
Детальніше про тарифи на сайті компанії New Generation Networks: www.ngn.net.ua
Заснована в 2006 році, компанія New Generation Networks надає комплексні послуги з розміщення та підтримки Інтернет-проектів, а також аутсорсингу інформаційних технологій. Компанія працює з клієнтами різних галузей: фінансові організації, компанії, що спеціалізуються на електронній комерції, засоби масової інформації, неприбуткові організації, приватні особи. New Generation Networks є партнером провідних постачальників ІТ-рішень і технологій: Microsoft, Cisco, Citrix, 1C-Бітрікс, VMware та ін Місія компанії: максимальна реалізація вашого потенціалу в Інтернет.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас