Тігіпко отримав тисячі звернень з пенсійної реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко отримав тисячі звернень з пенсійної реформи

Казна та Політика
619
За час громадського обговорення реформування пенсійної системи на центральному та регіональному рівнях до Міністерства соціальної політики і Пенсійного фонду України надійшло майже 12 тис. звернень - від підприємств, установ, організацій і громадян. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Мінсоцполітики.
"На всі звернення вже надано відповіді. Проведено понад 25,5 тис. зустрічей з громадянами, 312 прес-конференцій, 1108 засідань "круглих столів" та 261 брифінг з питань роз’яснення положень пенсійного реформування", - повідомив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.
Урядовець також зазначив, що "гаряча телефонна лінія" Мінсоцполітики за час проведення обговорення надала понад 3 тис. відповідей. Працюють "гарячі телефонні лінії" в органах Пенсійного фонду України та соціального захисту населення і Контакт-центрі ПФУ, на які надійшло понад 65,2 тисячі звернень. Більшість із них, за словами Тігіпка, вже опрацьовані і на них надано письмові відповіді та роз’яснення.
"Громадське обговорення стало надзвичайно важливим чинником підвищення ефективності пенсійної реформи. Усі пропозиції були ретельно опрацьовані, багато з них будуть включені до законопроекту. Альтернативи реформам, у тому числі і пенсійній, немає", - наголосив Віце-прем’єр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас