В Україні з'явився інтернет-портал для школярів Shkola.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явився інтернет-портал для школярів Shkola.ua

920
В Україні почав роботу інтернет-ресурс для школярів Shkola.ua за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.
"Робота нашого порталу, безумовно, спрямована на виховання культури, використання сучасних інформаційних технологій, даний ресурс надає учневі можливість опанувати навчальний матеріал самостійно", - сказала головний редактор сайту Наталія Переверзьєва, зазначивши, що проект є некомерційним і соціальним.
Сайт пропонує електронну бібліотеку шкільних підручників, інтерактивні онлайн уроки, реферати, розв'язання завдань, контакти українських шкіл. Для випускників шкіл на сайті надані приклади тестових завдань і контакти українських вузів.
Крім того, на порталі розміщена нормативно-правова база у сфері середньої освіти і рубрика методичної та навчальної літератури для вчителів. Інтернет ресурс також пропонує новини, які висвітлюють події у сфері освіти.
За словами творців проекту, вони мають намір поширити його й на студентську аудиторію, а генеральний директор ЦМистецького арсеналуЦ Наталія Заболотна висловила надію на створення спільних проектів з Shkola.uа.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас