"БЮТ-Батьківщина" запропонує парламенту свій проект пенсійної реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"БЮТ-Батьківщина" запропонує парламенту свій проект пенсійної реформи

Казна та Політика
245
Фракція "БЮТ-Батьківщина" має намір зареєструвати у парламенті свій законопроект щодо пенсійної реформи і буде наполягати на створенні робочої групи з розробки пенсійного законодавства, повідомила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.
"Завтра екс-міністр праці і соціальної політики Людмила Денисова на парламентських слуханнях, якщо, до речі, її ще допустять до слова, тому що Партія регіонів заборонила Людмилі Денисовій давати слово на парламентських слуханнях, а Литвин (голова Верховної Ради Володимир Литвин), як завжди, бере все до виконання, але при будь-яких обставин вона завтра презентує концепцію і законопроект, які є альтернативою тому, що сьогодні пропонує Янукович", - заявила вона на прес-конференції у вівторок.
За словами Тимошенко концепція та законопроект були відпрацьовані її командою під час роботи в уряді і обговорювалися з експертами, представниками громадських та міжнародних організацій.
Вона зазначила, що проект буде зареєстрований в парламенті після презентації на слуханнях. "Ми будемо вносити цей законопроект разом з концепцією, яка дуже добре і детально пояснює пенсійну реформу, і будемо наполягати на тому, щоб Янукович доручив своєму уряду створити робочу групу, яка зможе знайти правильні рішення", - підсумувала політик.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас