Прем'єр прогнозує Україні лідерство на світовому ринку IТ-індустрії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр прогнозує Україні лідерство на світовому ринку IТ-індустрії

2333
Прем'єр-міністр Микола Азаров упевнений, що Україна має всі можливості увійти до числа світових лідерів ІТ-індустрії. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба КМУ, посилаючись на слова Глави Уряду.
Для цього, за його словами, необхідно на законодавчому рівні врегулювати низку питань. Він поінформував, що Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації на чолі з Володимиром Семиноженком займеться розробкою закону про ринок ІТ-технологій.
"Володимиру Семиноженку доручено розробити законопроект, у якому були б прописані характеристики цього ринку, можливість створення експертного органу щодо визначення суб'єктів ІТ-ринку, оскільки ця галузь розвивається дуже активно", - зазначив Азаров.
Він додав, що Уряд розгляне можливість запровадження спеціального режиму відрахувань до соціальних фондів для компаній, що працюють у галузі ІТ-технологій.
Податкові норми, як зазначали керівники компаній і Асоціації ІТ-бізнесу, цілком влаштовують індустрію, а норми зборів до соціальних фондів не дають можливості підняти зарплати і виплачувати їх в Україні, тому вони просять Уряд розглянути можливість спеціального режиму відрахувань у соціальні фонди для ІТ-індустрії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас