Назарбаєв має намір балотуватися в президенти і в 2016 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Назарбаєв має намір балотуватися в президенти і в 2016 році

153
Чинний президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв має намір балотуватися на пост глави держави на виборах у 2016 році. Про це заявив радник президента Єрмухамбет Єртисбаєв.
"Президент має намір балотуватися і в 2016 році. Найближче десятиліття є надзвичайно важливим періодом у становленні та розвитку незалежного Казахстану. Тож будуватимемо наше майбутнє разом і під керівництвом Нурсултана Назарбаєва", - сказав він.
Радник відзначив також, що чинний президент упевнений у своїй перемозі на виборах у поточному році.
Нагадаємо, Назарбаєв, який перебуває при владі вже 20 років, призначив дострокові президентські вибори на 3 квітня 2011 року. Тим самим, термін його нинішніх повноважень скорочується майже на два роки.
Раніше конституційна рада Казахстану відхилила прийнятий парламентом закон про проведення референдуму з питання про продовження повноважень Назарбаєва до 2020 року.
2 лютого один з радників Назарбаєва Єрмухамбет Єртисбаєв заявив, що на майбутніх президентських виборах Назарбаєв набере 95,9% голосів. Коли його попросили пояснити, з чим пов'язаний такий точний прогноз, радник відповів: "Я так бачу".
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас