Сьогодні Рада вирішить долю мінімального статутного фонду банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні Рада вирішить долю мінімального статутного фонду банків

Казна та Політика
317
Верховна Рада у вівторок, 15 лютого, розгляне в другому читанні законопроект №0884, яким передбачається підвищення мінімального статутного фонду створюваних банків з 75 млн. гривень до 500 млн. гривень і надання Національному банку права на встановлення розміру мінімального регулятивного капіталу та нормативу адекватності капіталу.
Про це йдеться на порядку денному Ради.
Рада також розгляне ряд ратифікаційних законопроектів.
Зокрема, про ратифікацію Європейської конвенції про усиновлення дітей (№0191), про ратифікацію конвенції Міжнародної організації праці про запобігання великих промислових аварій (№0194), про ратифікацію угоди з урядом Хорватії про морське торговельне судноплавство (№0199).
Також парламент розгляне законопроект №7415 про заборону офіцерам, які проходять кадрову військову службу, і військовослужбовцям строкової служби вступати в направляються в інші країни підрозділи Збройних сил.
Також заплановано розгляд законопроекту №7044 про зобов'язання слідчого після завершення досудового слідства у кримінальній справі і перед передачею матеріалів розслідування до суду видавати на вимогу потерпілого або його представника, цивільного позивача, цивільного відповідача або їх представників належним чином засвідчені копії опису матеріалів справи.
Крім цього, порядок передбачає розгляд законопроекту №7447, який передбачає розширення повноважень Верховного Суду.
Рада розгляне також законопроект №6527, що передбачає зобов'язання операторів кабельного телебачення надавати доступ до всіх телеканалів, які віщають на території їх мережі.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас