Кабмін готовий відкликати законопроект про пенсійну реформу для доопрацювання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін готовий відкликати законопроект про пенсійну реформу для доопрацювання

Казна та Політика
245
Кабінет Міністрів готовий відкликати з Верховної Ради законопроект про пенсійну реформу для його доопрацювання за результатами парламентських слухань 16 лютого.
Про це сказав прем'єр-міністр Микола Азаров на брифінгу.
Прем'єр відзначив, що уряд готовий піти на такий крок у разі наявності реальних конструктивних пропозицій щодо вдосконалення законопроекту.
"Уряд відкритий для критики, відкритий для співпраці, але співпраці на конструктивній основі. Тобто, якщо такі конструктивні пропозиції прозвучать у ході парламентських слухань, то ми готові відкликати цей законопроект, доопрацювати, переробити і представити вже в іншому вигляді", - сказав Азаров .
При цьому він додав, що якщо в цілому не надійде конструктивних пропозицій і концепція законопроекту залишиться без змін, то відкликати його буде безглуздо.
Як повідомляло агентство, раніше віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко прогнозував, що оновлений законопроект про пенсійну реформу буде внесений до Верховної Ради вже до 16 лютого.
У грудні 2010 року Рада вирішила провести 16 лютого парламентські слухання на тему "Стан проведення пенсійної реформи та шляхи її вдосконалення".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас