У Новій Зеландії можна виграти в конкурсі дружину-українку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Новій Зеландії можна виграти в конкурсі дружину-українку

536
Незвичний конкурс влаштувала радіостанція Rock FM у Новій Зеландії - він називається "Виграй собі дружину". Як повідомляють австралійські ЗМІ, переможець конкурсу отримає шанс поїхати до України і вибрати собі дружину з числа дівчат, які звернулися до фірми, яка надає послуги зі знайомства з іноземцями
Результати конкурсу "Виграй собі дружину" будуть оголошені 28 лютого. Переможця виберуть з п'яти тих, хто вийшли у фінал. Чоловіка будуть оцінювати за якостями характеру, піддадуть різним психологічним тестам і визначать, чи готовий він до сімейного життя. Свої думки про претендентів на перемогу висловлять їх друзі та рідні - це також буде враховуватися.
Переможцю конкурсу також сплатять перебування в Україні протягом 12 днів і видадуть приблизно півтори тисячі доларів на дорожні витрати. Однак українці, яка стане дружиною новозеландця, оплачувати поїздку в країну радіостанція не має наміру.
Тим часом така ініціатива Rock FM викликала невдоволення у борців за права жінок. На думку новозеландського політика Сью Бредфорд, радіостанція експлуатує сімейні цінності у своїх інтересах.
У своє виправдання представники Rock FM заявили, що нікого не змушують одружуватися. "Якщо чоловік вирішить одружитися на українській дівчині та привезти її в Нову Зеландію, це вже їхня особиста справа", - відзначили на радіостанції.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас