Попов доручив навести лад у питанні розміщення малих архітектурних форм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов доручив навести лад у питанні розміщення малих архітектурних форм

Нерухомість
264
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов зустрівся з представниками органів самоорганізації населення "Теремки-1". Під час зустрічі обговорювалися питання благоустрою території, зокрема правомірність розміщення малих архітектурних форм (МАФ) на перетині проспекту Академіка Глушкова та вул. Академіка Заболотного біля ТЦ "Магелан". Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба КМДА.
За результатами наради Попов доручив Головному управлінню контролю за благоустроєм негайно з'ясувати підстави розміщення МАФів і, у разі порушення чинних нормативів, демонтувати зазначені об'єкти.
"Переконаний, що ми повинні навести лад у питанні розміщення малих архітектурних форм в столиці. Київська міська державна адміністрація вже ініціювала розгляд питання благоустрою міста на сесії Київради. Що стосується цього об'єкта, то рішення буде ухвалюватися виключно в правовому полі, і якщо установка проводиться з порушенням законодавства, такі об'єкти будуть демонтовані", - зазначив голова КМДА.
Також він додав, що малому і середньому бізнесу влада запропонує альтернативні місця для розміщення малих архітектурних форм. Наприклад, стати учасниками програми "Магазин біля дому", згідно з якою, в мікрорайонах столиці будуть розміщені магазини, в яких кияни зможуть придбати продукти харчування за доступними цінами від безпосередніх товаровиробників.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас