Малайзійка, рятуючи чоловіка, побила тигра ополоником — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Малайзійка, рятуючи чоловіка, побила тигра ополоником

589
У Малайзії місцева мешканка змогла врятувати життя свого чоловіка від нападу на нього тигра, побивши звіра великим дерев'яним ополоником.
Повідомляється, що випадок стався 12 лютого в селі в штаті Перак, де Тамбун Джеіду полював на білок біля свого будинку. Тоді на нього раптово напав тигр. На крики про допомогу з кухні вибігла його дружина, 55-річна Хан біса.
Жінка збила тигра з ніг великим дерев'яним черпаком, і стала бити хижака по морді. У результаті тигр не зміг впоратися з жінкою і втік.
Її чоловік був госпіталізований з рваними ранами обличчя та ніг. Він розповів малазійським ЗМІ, що намагався врятуватися, забравшись на дерево, але тигр потягнув його вниз.
"Я був шокований, я з усієї сили вдарив тварину по морді, але він навіть не ворухнувся", - розповів потерпілий. Він також зазначив, що як міг боровся з тигром, але якби дружина вчасно не встигла, то хижак розірвав би його.
Між тим, директор Департаменту дикої природи Шабріна Шаріф сказала Daily Star, що співробітники організації планують вистежити тигра і загнати його в глиб джунглів, де немає людей.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас