Віргінська Vanco Prykerchenska заявляє про незмінність складу її акціонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віргінська Vanco Prykerchenska заявляє про незмінність складу її акціонерів

Енергетика
294
Президент компанії Vanco Prykerchenska Ltd (Британські Віргінські острови) Джим Баун заявляє, що склад акціонерів компанії з часу розриву угоди про розподіл продукції з Кабінетом Міністрів не змінився.
За його словами, акціонерами компанії як і раніше є Vanco Energy, підконтрольна бізнесмену Ринату Ахметову компанія ДТЕК (Донецьк), інвестиційна компанія Integrum Technologies Ltd (Австрія), а також компанія Shadowlight Investments Ltd російського бізнесмена Євгена Новицького.
Баун також повідомив, що одразу після підписання мирової угоди з урядом Vanco приступить до розробки Прикерченської ділянки шельфу Чорного моря: протягом перших 8 років планується інвестувати близько 500 млн доларів.
Як повідомляло агентство, 9 лютого Кабмін планував на своєму засіданні розглянути підписання мирової угоди з Vanco Prykerchenska Ltd, однак відклав це питання.
19 жовтня 2007 між Кабміном і компанією Vanco International (Бермудські острови) було підписано угоду про розподіл продукції по Прикерченській ділянці шельфу Чорного моря.
Vanco International передала всі права і зобов'язання по УРП Vanco Prykerchenska (Віргінські острови).
Це стало основною причиною розриву з боку Кабміну Юлії Тимошенко угоди і початку міжнародного розгляду, позивачем у якому виступила Vanco Prykerchenska.
Vanco International є 100%-ою дочірньою компанією Vanco Energy Company (США).
На момент підписання УРП Vanco Energy володіла лише 25% Vanco Prykerchenska, іншими власниками виступали: ДТЕК, Integrum Technologies Ltd і Shadowlight Investments Ltd на паритетних засадах.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас