Другий етап підвищення тарифів на воду до економічно обґрунтованих буде влітку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Другий етап підвищення тарифів на воду до економічно обґрунтованих буде влітку

590
Другий етап підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення до економічно обґрунтованих витрат водопровідно-каналізаційних підприємств буде влітку цього року.
"Зараз ціни підвищили десь до 15%. У нас буде другий етап - влітку. Думаю, що влітку ми вийдемо з вами на 100%-ве відшкодування", - повідомив перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Юрій Хиврич під час наради з питань реформування водопровідно-каналізаційного господарства в Яремче.
Він уточнив, що 100%-ве відшкодування буде передбачати й інвестиційну складову.
"Інвестиційна складова - обов'язкова умова для того, щоб ми і далі з вами працювали", - підкреслив перший заступник міністра.
"Без тарифу, який окупається, і без інвестиційної складової жоден інвестор до нас не прийде і нічого ми з вами не зробимо", - пояснив він.
Хиврич також повідомив про підготовку указу президента про створення комісії з регулювання тарифів на водопостачання, водовідведення і теплопостачання для комунальних підприємств.
За даними НКРЕ, з 1 лютого введено в дію 90 нових тарифів на централізоване водопостачання та 53 - на централізоване водовідведення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас