CБУ розслідує розтрату мільйонів чиновниками оборонного відомства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

CБУ розслідує розтрату мільйонів чиновниками оборонного відомства

Кримінал
274
Управління Служби безпеки України у Львівській області 11 лютого порушило кримінальну справу за фактом розтрати 2,366 млн гривень посадовими особами оборонного державного підприємства у Львівській області.
Співробітники СБУ встановили, що посадові особи одного з держпідприємств військово-промислового комплексу Львівської області провели незаконне відчуження на користь третіх осіб нежитлових приміщень колишнього профілакторію загальною площею 771 кв. м, що перебував на балансі цього підприємства.
Для реалізації схеми вони використовували сфальсифіковані судові рішення і послуги окремих громадян, за допомогою яких зареєстрували в органах Бюро технічної інвентаризації право власності на нерухомість на підставну фізичну особу.
Надалі придбане таким шляхом держмайно кілька разів перепродувалося. Кримінальну справу порушено за частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна шляхом зловживання посадовим становищем) Кримінального кодексу. Збитки, завдані державі, оцінюються в 2,366 млн гривень. Ведеться розслідування.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас