Тарасюк: Європа образилася на слова Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тарасюк: Європа образилася на слова Януковича

Казна та Політика
1047
Лідер Народного Руху України, голова Комітету ВР з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк заявив, що нинішня влада вдалася до непристойної практики, назвавши політичних діячів у ЄС і США, які звертають увагу на згортання демократії в Україні, "наймитами".
Про це він сказав в ефірі 5 каналу, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.
"Закручуються гайки всередині країни. Збудована в надзвичайно короткі терміни фактично авторитарна піраміда влади. Ведеться наступ на опозицію, відбуваються політичні переслідування, вибіркове застосування закону. Все це не тільки, як каже нинішня влада, вигадки опозиції", - зазначив політик.
"Це є предметом заклопотаності з боку демократичної спільноти. Говорити, що опозиція використовує, за словами Президента, наймитів в ЄС, США - це неповага до серйозних політиків, зокрема до комісару ЄС Штефану Фюле, Президенту Європарламенту Єжи Бузека та інших", - підкреслив Тарасюк.
"Вчора я був у Брюсселі, брав участь у Політичній Асамблеї ЄНП і спілкувався з депутатами Європарламенту, яких чинна влада звинувачує в тому, що вони нібито за гроші відстоюють позицію української опозиції. Звичайно, їх це природно обурює", - зазначив він.
За його словами, заява про "наймитів" є серйозним звинуваченням для європейських політиків, які звикли жити за законами верховенства права.
"Це непристойна практика, до якої вдалася нинішня українська влада... Замість того, щоб робити висновки і коригувати свою практику всередині країни, вони вдаються до таких публічних образ на адресу опозиції", - підсумував лідер НРУ.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас