Студент вирощував вдома галюциногенні гриби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Студент вирощував вдома галюциногенні гриби

Кримінал
357
У Миколаївській області співробітники підрозділу з боротьби з кіберзлочинністю виявили факт, а працівники УБНОН затримали 20-річного студента, який вирощував і продавав галюциногенні гриби.
Про це УНІАН повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Миколаївській області.
Ідею заробітку молодій людині підказала публікація в одній із соціальних мереж Інтернету. Детально вивчивши вплив галюциногенних грибів на організм людини, студент задався метою вирощувати їх в домашніх умовах. На одному з сайтів він дізнався, як і де придбати спори цих грибів, а також знайшов інструкцію з їх вирощування. Хлопець замовив спори і почав вирощувати гриби.
За кілька днів у своєму житлі студент створив цілу лабораторію. У пластикових контейнерах, оснащених приладами для підтримки потрібного рівня вологості і температури повітря, перебувала розсада. Контейнери розташовувалися по всій квартирі. Для обробки «готового продукту» використовувалася стара шафа, яку хлопець обладнав спеціальною витяжкою. Шафа забезпечувала висушування грибів без втрати їх галюциногенних властивостей.
Коли виробництво було повністю налагоджене, молодий чоловік почав продавати гриби. Покупців він шукав у мережі інтернет. Однак через кілька місяців хлопця викрили правоохоронці.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 307 Кримінального кодексу України - збут наркотичних речовин.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас