До Євро-2012 почали шукати фахівців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Євро-2012 почали шукати фахівців

Казна та Політика
314
На сайтах з працевлаштування з'явилися нові оголошення з набору персоналу для Євро-2012. Замовники: український Оргкомітет Євро-2012 та УЄФА. Написані подібні повідомлення англійською мовою.
Серед вакансій: фахівці відділу по роботі з волонтерами, з адміністративної підтримки цього відділу, з навчальних програм відділу роботи з волонтерами та відділу транспортного забезпечення заходів, керівник сектора логістики заходів турніру, фахівець із закупівель, менеджер з церемоній.
Серед основних вимог, які виставляє УЄФА та оргкомітет перед фахівцями - наявність вищої освіти, досвіду роботи в аналогічній сфері більше двох-трьох років, вільне володіння українською, англійською та бажано польською мовами, стресостійкість, гарні комунікативні навички, володіння комп'ютером. Правда, заробітна плата в оголошеннях не вказана, але претендентам обіцяють, що вона буде високою, конкурентоспроможною, а також гарантують соціальний пакет: "Зарплата індивідуальна, залежить від досвіду претендента, від рівня його професіоналізму", - пояснили в прес-службі оргкомітету. Організатори Євро-2012 говорять, що онлайн-заявки будуть розглядатися в першу чергу, і обіцяють, що зв'яжуться з кандидатами, які пройдуть відбір.
Нагадаємо, що влітку також буде проводитися і набір волонтерів, які будуть працювати безкоштовно. Україні таких добровольців треба 2,5 тисячі. Критерії, яким повинен відповідати євроспівробітник: вік від 18 років, володіння англійською, щире бажання допомагати.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас