ЄНП висловить свою думку про Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄНП висловить свою думку про Україну

259
Європейська народна партія (ЄНП) підготує доповідь щодо ситуації в Україні. Про це повідомив у Брюсселі заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря, який 10-11 лютого брав участь у засіданні Політичної асамблеї ЄНП.
"Було прийнято рішення в рамках спеціальної робочої групи підготувати доповідь про політичну ситуацію в Україні", - сказав він.
"Це один з інструментів, що існують у рамках ЄНП, коли події в тій чи іншій країні викликають занепокоєння і свідчать про певні тенденції, створюється спеціальна робоча група, яка в рамках відповідних структур більш ретельно вивчає цю ситуацію", - додав Немиря.
Він зазначив, що головною метою доповіді є ґрунтовне вивчення ситуації, в тому числі на місці, шляхом зустрічі з представниками політичних партій і неурядового громадянського суспільства та підготовка, на підставі вивчених даних, ґрунтовних висновків і рекомендацій щодо того, що може бути зроблено в європейських інститутах, а також у Парламентській Асамблеї Ради Європи, Парламентськфй Асамблеї ОБСЄ та інших міжнародних структурах для збереження європейської перспективи України, повернення в Україну справжньої політичної конкуренції, недопущення подальшого згортання прав і свобод в Україні.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас