У Білорусі даішників пересадили на трактори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Білорусі даішників пересадили на трактори

75
Даішників білоруського міста Вітебськ пересадили на трактори. Тепер замість службових машин правоохоронці будуть їздити на фірмових тракторах "Беларус".
"На нових потужних машинах з мигалками та написом "Милицыя" співробітник у формі не тільки стежить за порядком на дорозі, але і заразом допомагає дорожнім службам прибирати сніг".
За словами начальника міжрайонного відділу екологічного нагляду ДАІ УВС Вітебська Юрія Демидова, інспекторів ДАІ пересадили на трактори, щоб вони могли не тільки виконувати свої прямі обов'язки, а й приносити суспільну користь.
Також Вітебські даішники будуть виконувати і функцію евакуатора: вони будуть чіпляти неправильно припарковані машини і відвозять їх на штрафстоянки.
Найбільше нововведенню раді мешканці міста, адже міліціонери на тракторах під час патрулювання частенько заїжджають у двори багатоповерхівок і чистять дороги.
"Після того як наші інспектори почали допомагати прибирати вулиці, ставлення до них з боку громадян різко покращилося", - зазначили в міському УВС.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас