ЄБРР збільшив банку "Аваль" ліміт за програмою сприяння міжнародній торгівлі до 15 млн. дол. США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР збільшив банку "Аваль" ліміт за програмою сприяння міжнародній торгівлі до 15 млн. дол. США

115
Європейський банк реконструкції і розвитку збільшив акціонерному поштово-пенсійному банку «Аваль» ліміт за програмою сприяння міжнародній торгівлі, що передбачає підтвердження ЄБРР документарних акредитивів і банківських гарантій, відкритих банками-учасниками програми, з 6 до 15 млн. дол. США.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням заступника начальника управління корпоративного банкінгу АППБ «Аваль» Віталія Кисленка.
Як заявив заступник начальника управління корпоративного банкінгу АППБ Віталій Кисленко, послуга надання гарантій і відкриття акредитивів у рамках програми ЄБРР сприяння торгівлі користується значним попитом серед клієнтів банку. Минулого року загальна сума операцій за цією програмою, за його інформацією, досягла 13,5 млн. дол. При цьому кількість документарних операцій у рамках цієї програми досягла 100.
АППБ «Аваль» є учасником програми сприяння міжнародній торгівлі із серпня 2001 року. У лютому 2002 року ЄБРР збільшив ліміт банку за цією програмою з 2 до 6 млн. дол.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас