Трейдери VS Роботи: Війни не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трейдери VS Роботи: Війни не буде

Фондовий ринок
408
5 березня 2010 року, у рамках виставки INternet TRADING EXPO "Українська біржа" проводить семінар "Трейдери VS Роботи: Війни не буде".
Чи стояв перед вами вибір: як торгувати? Доручити торгівлю машині чи здійснювати угоди самому? Який підхід більш перспективний? Андрій Беритц і Денис Колодін розвіють існуючі міфи про протистояння людей і торгових машин!
Андрій Беритц, відомий також як mumitroll, прийшов на фондовий ринок в 2002 році, а в 2003-му - він вже зайняв 2-е місце в конкурсі РТС по торгівлі ф'ючерсами "Кращий приватний інвестор", поступившись тільки професійному трейдеру опціонами. У 2007 році Андрій став першим у номінації "Кращий трейдер – мільйонер" також у рамках конкурсу "Кращий приватний інвестор". Зараз Андрій Беритц - співвласник "Псковської фондової компанії", серед клієнтів якої є 50 успішних трейдерів-скальперів. Він продовжує торгувати на фондовому ринку, а також у вільний час навчає своєму мистецтву інших.
Денис Колодин - генеральний директор компанії AlgoMarkets LLC, яка надає послуги з розробки програмного забезпечення для трейдерів. Денис має досвід створення торгових алгоритмів на C, C++, C#, R, Java, Python, QPILE, WealthScript, AFL і інтеграції їх з програмними інтерфейсами брокерів і торгових терміналів. Вивчає проблеми застосування роботів різними торговими платформами, займається вирішенням завдань з розподілу торгових алгоритмів із застосуванням хмарних обчислень. Крім того, пан Колодін, є автором проекту з відкритим кодом MarketWizard, в якому реалізував інтерактивний розрахунок технічних індикаторів і розробив модульну архітектуру роботів з можливістю "гарячої" заміни елементів. Регулярно публікує дослідження в журналах F & O і D '. Брав участь у створенні порталу algoritmus.ru.
На семінарі Андрій та Денис розкажуть, чим відрізняється торговий робот від трейдера-людини, які переваги мають обидва підходи, що їх об'єднують; чому не все можна доручити комп'ютеру, і в чому слабкість людини.
А також на семінарі ви дізнаєтеся про ключові елементи трейдингу, який з них є фундаментальним, побачите, як можна перекласти частину своїх торгових дій на обчислювальну машину.
Програма семінару:
10:30 – 11:00 Реєстрація
11:00 – 13:30 Секція 1
1. Особливості та переваги:
  • Класичний трейдинг
  • Алгоритмічний трейдинг
2. Задачі трейдингу у двох аспектах:
  • Аналіз ринку
  • Виконання заявок
  • Ризик-менеджмент
  • Комп’ютерний аналіз ринку
  • Автоматичне виконання заявок
  • Ризик-менеджер
13:30 – 14:00 Кава-брейк
14:00 – 16:30 Секція 2
1. Психологія як ключовий фактор успіху:
  • Психологія трейдера
  • Людський фактор в алготрейдингу
За матеріалами:
УБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас